dissabte, 23 de març del 2013

Joc sobre la fauna de les Galàpagos

Després de llegir la biografia de Charles Darwin vam buscar alguns documentals a la biblioteca sobre les illes Galàpagos. Vam tenir sort i vam trobar una col·lecció molt xula de la BBC, Las Galápagos (Nacidas del fuego, Fuerzas del cambio i Islas que cambiaron el mundo). Són tres documentals molt interessants, amb imatges espectaculars que ens ajuden a conèixer l'origen volcànic de les illes i com aquest fet marca la vida i també la mort de les mateixes illes. Aquests documentals també es poden trobar al youtube.
També volia recomanar-vos un bloc molt xulo de fotografia i viatges, que tenen unes imatges precioses sobre les Galàpagos: Volant he vist.
 
Per a "jugar" una mica amb tot el que hem vist, i veient que a casa els va agradar molt, he preparat aquest joc de pistes. Hi ha uns petits textos que donen algunes pistes sobre quin animal estem parlant. Es tracta de que el descobreixin. Aquí només hi ha dotze animals, es pot ampliar tant com es vulgui!

Si imprimiu dos exemplars de les imatges, us pot servir com a memory. La informació i les imatges són de la Wikipèdia. Us el podeu descarregar aquí en pdf i en odg.

Espero que us serveixi,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...